KARENVERHEYDENPHOTOGRAPHY

NATURAL CONNECTION; Zwangerschapsfotografie🌻 Professionele Communie fotoshoot

🌻 Assistentie tijdens de fotoshoot

🌻 Inclusief meet and great met onze therapie-alpaca's (verzekering inbegrepen)

🌻 De dieren eten geven

🌻 verschillende mooie plekjes zoals de boomgaard.

🌻 2 soorten fotoshootpakketten, ideaal voor communiekaartjesHeb jij dit jaar een communicant in huis die ook nog eens gek is op dieren?


Lees dan zeker verder!

Onze populaire alpaca communie shoots zijn terug van weggeweest! 🤗


Het is niet alleen een professionele fotoshoot met onze super lieve en fluffy dieren maar ook een beleving waarbij je eerst de alpaca's leert kennen, hun gedrag leert kennen en ook eten kan geven.


Met een beetje geluk, staan de fruitbomen al in bloei. 🌸

👉 Je kan nu al je plaatsje reserveren voor leuke communiefoto’s met onze fluffy alpaca’s!

*Wees er snel bij. De plaatsen zijn beperkt. vol = volBenieuwd naar de fotoshootpakketten? Praktische informatie? Welke datums er beschikbaar zijn? Lees zeker verder voor meer info over mijn werk, wie ik ben en enkele sfeerbeelden van onze dieren.
 Ik specialiseer mij als fotograaf ook in de paardenfotografie en de zwangerschapsfotografie. Om een correct beeld te krijgen van mijn huidige werk als fotografe, bekijk dan zeker mijn paarden- en zwangerschapsportfolio.


Vast inbegrepen in beide pakketten:

Er zijn 2 pakketten waaruit je kan kiezen:

De beschikbare datums:

Onze fluffy vriendjes

Maak kennis met onze therapie-alpaca's

Bekijk de facebookpagina van T Pagadderke voor sfeerbeelden van onze dieren en de omgeving.

Klik hier voor de facebookpagina van T Pagadderke

Hoe te boeken?


  • Vul het contactformulier in (of stuur een mail) en geef indien geweten al je ideale shootdatums door (de officiele fotoshootdatum en een backupdatum in geval van slecht weer)  • Je ontvangt van mij een persoonlijke mail terug om je datum in te plannen  • Hierna vul je het boekingsformulier in. Het boekingsformulier bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is voor alle gegevens die nodig zijn om de aanbetaling (50 eur0) aan te maken. Het overige bedrag wordt ofwel cash of per bankapp(QR-code) op de dag zelf betaald. Indien gewenst kan het 2e deel van de factuur ook al voor de fotoshoot betaald worden. Het is in elk geval niet mogelijk om nog NA de fotoshoot het overige bedrag te betalen.  • Het tweede deel bestaat uit informatieve vragen zoals de kledijkeuze, ervaring met dieren, de communiedatum enzovoorts. Dit maakt het voor mij mogelijk om jullie fotoshoot zo goed mogelijk voor te bereiden.  • Na betaling en bevestiging van ontvangst, zijn beide datums officieel gereserveerd voor jullie.


  • Daarna is het alleen nog aftellen tot de fotoshoot met onze alpacatjes!*In de week en de dagen voor de fotoshoot houd ik het weer goed in de gaten, bij slecht weer wordt de shoot verzet naar de backupdatum. Alleen de fotograaf kan de eindbeslissing nemen of het weer al dan niet geschikt is om te fotograferen.

*Laat mij zeker weten op welke termijn je de foto's nodig hebt om de communiekaartjes nog te maken. Ik probeer hier altijd rekening mee te houden gezien ik elke foto ook nog netjes bewerk in photoshop.

Praktisch:


Wat sfeerbeelden van onze dieren en omgeving:

01 / 34

"The best images are the ones that retain their strength and impact over the years, regardless of the number of times they are viewed."

- Anne Geddes -

Lieve woorden van mijn klanten

1 / 5

Els Goetstouwers

" Zalige plaats om tot rust te komen. Lieve dieren en lieve mensen. Meer heb je soms niet nodig. "

Klik op de tekst voor meer informatie