Fotopakketten Zwangerschapsfotografie

Er is niets mooier dan de unieke band die je hebt met je partner.
Dit is waarom ik graag fotografeer, om die prachtige, unieke band te vereeuwigen.
Op een ongedwongen manier, met veel geduld en met aandacht voor de connectie tussen jullie beide.

Gewoon jij en je partner, samen aan het genieten… Dat is waar we samen voor gaan tijdens jullie shoot. 💕


Gratis naservice

(inbegrepen bij alle pakketten):


  • Logo's kunnen gratis verplaatst worden indien deze af de foto vallen (bij online gebruik)


  • Ik geef je graag betrouwbare, professionele printlabo's door. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om dit via mij te laten verlopen. Ik help je dan graag in materiaalkeuze zodat het product optimaal tot zijn recht komt in je woning.
* Waarom zijn er á la carte opties?*


Ter voorbeeld: bij het "Best of Both" pakket is uiteraard de mommy to be meegerekend, de partner en 1 paard .


Wil je bijvoorbeeld graag een 2e paard mee op de foto? Dan kan dit uiteraard ook. Hierdoor wordt de fotoshootopdracht groter.

Voor de veiligheid van jezelf en je baby, werk ik volgens het principe 1 paard per persoon. Wil je graag met 2 paarden tijdens je zwangerschap op de shoot dan zal je partner of een andere persoon ook mee deelnemen aan de fotoshoot en 1 paard begeleiden.


Ter voorbeeld: je wenst graag met 2 paarden op de foto te gaan dan komt er een surplus van 25 euro bij.


Mocht je nog andere wensen hebben, zoals bijvoorbeeld 3 paarden tijdens je fotoshoot, dan bekijken we samen wat haalbaar is (ook naar veiligheid toe) en wordt de prijs naargelang de grootte van de opdracht bepaald.


Je kan ook meer foto's bestellen dan het aantal foto's inbegrepen in je pakket. Hiervoor betaal je een extra bedrag per gekozen foto.

(Hou er wel rekening mee dat deze extra foto's pas bewerkt worden na betaling en hierdoor de levertijd ook wat langer kan zijn.)


Zit je hierover met vragen? Laat zeker een berichtje achter via de pagina 'contact'.

Ik denk graag met je mee.Zit jou droompakket er niet tussen?Aarzel zeker niet om mij een berichtje te sturen. Zo kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Voor bedrijfsfotografie/commercieel gebruik (alleen in België) kan je mij steeds een bericht sturen via de pagina 'Contact'. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

*het is niet mogelijk om foto's volledig rechtenvrij over te kopen, een gedeeltelijke overdracht van rechten voor commercieel gebruik is wel mogelijk*