Ik begeleid jullie graag voor, tijdens én na jullie fotoshoot

Door tijdens de shoot te communiceren met je partner, je paard en mij als fotograaf creëren we een aangename en vertrouwde setting
Er ontstaat zo een mooie wisselwerking tussen fotograaf, mens en dier.

Stap voor stap

Contactformulier

STEP 01

Nadat je een bericht hebt verzonden, neem ik per e-mail contact met je op. Je ontvangt van mij ook meteen een uitgebreide infobrochure, de algemene voorwaarden en onze privacy policy. Ik hou van transparant werken. Geen kleine lettertjes dus. :)

Datum reserveren

STEP 02

We gaan samen op zoek naar een geschikte datum en startuur. Er wordt maximaal 3-6 maand vooruit gepland. Doorgaans gaan de fotoshoots door in de late namiddag/avond zodat we het meeste kans hebben op een golden hour. Ik werk doordeweeks en in het weekend.

Locatie bepalen

STEP 03

Wil je de shoot laten doorgaan bij jou, in een natuurgebied of bij 1 van mijn locaties ? Aan de hand van doorgestuurde foto's bekijk ik ook steeds of een locatie geschikt is voor een golden hour, er vergunningsplicht is om er te mogen fotograferen enz.

Boekingsformulier

Step 04

Hierna stuur ik je het boekingsformulier (aan de hand van deze gegevens wordt je voorschotsfactuur opgemaakt) + een vragenlijst over je paard, je partner (bij zwangerschapsshoots), je kledijkeuze,... enz zodat ik jullie optimaal kan begeleiden.

.

Aanbetaling/Reservatie

STEP 05

Je ontvangt je voorschotsfactuur. Na ontvangst van het voorschot is je datum officieel gereserveerd. Je voorschot bedraagt 50 euro. De eventuele km-vergoeding is hierbij niet inbegrepen. De km-vergoeding zal altijd vóór je boeking/betaling gekend zijn.

Hulplijn/Videocall

STEP 06

Boek gerust een gratis videocall in voor al je vragen of voor een 1e kennismaking. Ik bekijk samen met jou welke kledij(kleuren) het beste matchen bij de omgeving, je partner en/of je paard. Je ontvangt ook mijn gsmnummer en de eindfactuur.

Week voor je fotoshoot

STEP 07

In de week voor je shoot stuur ik je nog een kleine checklist ivm je fotoshoot dag. Ik blijf het weer in de gaten houden tot op de dag zelf. Bij dringende vragen contacteer je mij nu best via telefoon.

De fotoshoot

step 08

Neem vandaag ruim de tijd om jezelf, je partner en/of je paard klaar te maken. Kijk nog even de doorgestuurde checklist na.
En daarna?
Relax and Enjoy your shoot! Het is jullie dag vandaag.

Einde fotoshoot

step 09

Na de shoot vind ik het altijd fijn om even na te praten en te horen hoe je de shoot hebt ervaren.

.

Persoonlijke fotogalerij

STEP 10

Binnen +/- 7 werkdagen ontvang je een 1e volledig afgewerkte sneak peek foto gekozen door de fotograaf.
De persoonlijke keuzegalerij wordt ongeveer verstuurd binnen 14 dagen na het plaatsvinden van de fotoreportage. Hieruit kies je jouw favoriete foto's.

Levering digitale fotobestanden

STEP 11

Ik ga aan de slag om jouw foto's tot in de puntjes af te werken. Kwaliteit primeert bij mij altijd boven snelheid. Ik wil je stuk voor stuk pareltjes bezorgen om te koesteren. Je foto's verschijnen in je galerij en worden verstuurd via wetransfer.

Contactopname

STEP 12

Ik vind het altijd leuk om te horen wat je van je foto's vindt maar het is als toekomstige klant ook fijner om van jou te horen hoe jij de fotoshoot hebt beleefd. Laat daarom gerust een review achter. Bedankt om zo mee te bouwen aan mijn bedrijf.

Drukwerk, wanddecoratie,...

step 13

Binnenkort kan je bij mij ook terecht voor het professioneel laten drukken van je foto's, albums, wanddecoratie. Hiervoor zal ik samenwerken met een professionele externe drukker waardoor de foto met zekerheid een correcte (kleur)kwaliteit zal hebben.

KLIK OP DE FOTO OM MIJN WERKREGIO TE BEKIJKEN

werkregio

werkregio