Reviews"Je hebt een heel fijne en aangename manier van werken. Je neemt echt je tijd, hebt enorm veel geduld en je straalde echt rust uit die mij en mijn paard enorm op mijn gemak stelde.

Wat ben ik blij met de prachtige resultaten! Stuk voor stuk pareltjes waar ik je enorm dankbaar voor ben!"

E. Witters"Ik vind mezelf nooit mooi op foto’s, er moeten altijd meer als 10 foto’s getrokken worden voor 1 pose voor ik er 1 goede vind.

Bij Karen was dit totaal niet zo, er zijn zoveel mooie foto’s getrokken dat het moeilijk was om de mooiste eruit te kiezen.

Karen Verheyden is zeker DE aanrader voor fotoshoots met je vertrouwde viervoeter. Ze zorgt voor een aangename, rustige en vertrouwde sfeer waarin je helemaal jezelf kan zijn."

K. Claessens" Karen haar ultieme talent is om je connectie met je paard op beeld te zetten en wat ben ik blij met het resultaat. Ik vind het moeilijk om de juiste woorden erop te plakken, maar ik voel vooral heel veel warmte en liefde als ik naar de foto's kijk.

Dankjewel! 💛 "

A. De Tollenaere" ... De passie die Karen heeft voor fotografie, voel je terugkomen tijdens de shoot. Met bepaalde pose voorbeelden, kon ik mij goed inleven en mits sturing deze ook uitvoeren.


Naar het paard toe, erg behulpzaam en als het paard aangeeft dat iets niet gaat. Is dit ook allemaal bespreekbaar (mijn merrie kon door de zomerexczeem en de schemer maar even deelnemen)


Ik kom zeker terug bij Karen, de foto"s zijn super mooi en zeer warm van gevoel.


Je gaat echt geen spijt hebben van deze investering. "

M. Venter" Een professionele en persoonlijke aanpak! 


Karen neemt uitgebreid de tijd om je te leren kennen, de shoot te bespreken en doet er alles aan om je verwachtingen te doen uitkomen. 


Wat ik fijn vond is dat ze ook tijdens de shoot goed blijft communiceren, er blijft altijd ruimte voor eigen inbreng. 


De foto’s zijn tot op de puntjes afgewerkt. Wij zijn erg blij dat we onze eerste zwangerschap zo mooi hebben kunnen vastleggen voor altijd. 


Bedankt Karen! "

Kathleen & Dimitri" .... Door de extra kilo’s en bekkeninstabiliteit voelde ik me niet 100%, maar hier heeft Karen tot in het kleinste detail rekening mee gehouden: een klein krukje om af en toe uit te rusten, voldoende tijd zodat ik me rustig kon verplaatsen, korte afstanden tussen verschillende locaties, rekening houden met poses die voor mij (niet) comfortabel aanvoelen,…


Tijdens de shoot konden we gewoon onszelf zijn zonder ongemakkelijk te moeten poseren, het verliep allemaal zo natuurlijk dankzij de nuttige tips..."

C. Van herwegen (1/2)"... Karen is er bovendien in geslaagd om mezelf graag te zien op foto (geen gemakkelijke opgave).


 De prachtige locatie bood verschillende uiteenlopende settings aan (water, bos, bloemenveld,…) zodanig we nu een mooier waaier aan verschillende “soorten” foto’s hebben, dewelke stuk voor stuk pareltjes zijn.


Door Karen haar zachte, rustige en vriendelijke persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak en was de oh zo gevreesde fotoshoot (we haten beiden poseren!) een top ervaring!"

c. van herwegen (2/2)