Droom jij ook van een relaxte, romantische, spontane en liefdevolle zwangerschapsshoot waarbij je niet geforceerd hoeft te poseren?

fotoshoot prachtig als zwangere vrouw met partner KarenVerheydenPhotography Regio Antwerpen Essen Noord-Brabant zwanger golden hour

Ik wil je tijdens en na de shoot laten zien hoe prachtig je bent als zwangere vrouw.


KarenVerheyden
photography

Als toekomstige ouders kan het extra deugd doen om nog eens goed in de watten te worden gelegd tijdens een fotoshoot waarbij jullie wondertje en liefde voor elkaar centraal staat.


Ik neem alle tijd om je te leren kennen en je onzekerheden en wensen te bespreken, zodat je vol vertrouwen voor de camera staat. Ook je partner betrek ik graag bij het proces en luister ik naar zijn of haar ideeën en wensen.


Mijn missie is pas geslaagd wanneer jij ook inziet hoe prachtig en stralend je op de foto staat.

Verder heb ik engelengeduld en voel ik makkelijk aan hoe iemand zich voelt.


Met mijn persoonlijke begeleiding, rustige karakter en oog voor detail, leg ik de unieke band tussen jou, je partner en je ongeboren kindje op een gevoelsmatige en spontane manier vast.


Kortom, bij mij hoef je je geen zorgen te maken over de details van de shoot, ik neem alles uit handen. Van kledingadvies tot een op maat gemaakte locatie en een checklist voor de dag zelf, ik zorg ervoor dat jullie ontspannen en vol vertrouwen kunnen genieten van deze bijzondere ervaring.


zwanger op de foto met je partner zonder te poseren ontspannen zonder tijdsdruk regio Essen Antwerpen en Noord-Brabant Paardenfotografie fotoshoot prijzen

Natuurlijk PoserenAls fotograaf begrijp ik dat de meeste mensen zich ongemakkelijk voelen voor de camera, daar mag je mij ook gerust bijrekenen.


Maar maak je geen zorgen, ik ben er om je te begeleiden en om prachtige foto's te maken die jou op je best laten zien! Zowel voor de paardenfotografie als voor de zwangerschapsfotografie. 


Om dit te bereiken werk ik met een specifieke techniek namelijk "natuurlijk poseren". 


Dit betekent dat ik je subtiele instructies geef tijdens de fotoshoot (aanwijzingen/opdrachtjes) die voor een natuurlijke interactie zorgen tussen vb. Jij en je partner. Als resultaat zal je merken dat je echte emoties toont of uitstraalt in plaats van vb. een geforceerde glimlach.  Relax and Enjoy!

Droom jij ook van een relaxte, romantische, spontane en liefdevolle zwangerschapsshoot waarbij je niet geforceerd hoeft te poseren?
Wellicht heb je al eens gedacht: "wat zou het fantastisch zijn als iemand dit moment kon vastleggen, net zoals in een film?"


Dat is precies wat ik wil doen - jij en je partner vastleggen op foto, zoals jullie zijn, in al jullie bijzondere, spontane en liefdevolle momenten.


Mijn achtergrond als psychotherapeute geven me de tools om niet alleen mooie beelden vast te leggen, maar ook de emoties en gevoelens achter jullie connectie.


Ik hecht er veel belang aan om elke klant een ervaring te bieden die verder gaat dan alleen foto's laten nemen. Het gaat om het vastleggen van een bijzonder moment in jullie leven, en dat zonder haast. Jullie verhaal verdient de tijd en aandacht die het nodig heeft. 


Je zal bij mij geen 'lach-klik' foto's vinden maar wel foto's waarbij jullie jezelf kunnen zijn.

En voor al mijn shoots geldt dat ik zonder tijdsdruk werk, just relax and enjoy! 
"Een professionele en persoonlijke aanpak!

Karen neemt uitgebreid de tijd om je te leren kennen, de shoot te bespreken en doet er alles aan om je verwachtingen te doen uitkomen."

K. van Herwegen

Informatiebrochures

Locatie keuze, checklists, voor de camera met zelvertrouwen,...

Boek je shoot en ontvang de klantenbrochure met 22 thema's
01/02
01/02

Informatiebrochures

Kledijkeuze, kleurentinten moodboards,...

Boek je shoot en ontvang de klantenbrochure met 22 thema's
02/02
02/02

"Door de extra kilo’s en bekkeninstabiliteit voelde ik me niet 100%, maar hier heeft Karen tot in het kleinste detail rekening mee gehouden:

een klein krukje om af en toe uit te rusten, voldoende tijd zodat ik me rustig kon verplaatsen, korte afstanden tussen verschillende locaties, rekening houden met poses die voor mij (niet) comfortabel aanvoelen,…"

C. van Herwegen

Schrijf je in voor de VIP-nieuwsbrief en ontvang als eerste alle nieuwtjes, leuke acties en kortingen.


Je kan je ten allen tijden uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op unsubscribe te klikken.

(check zeker je spam indien het je eerste nieuwsbrief is van mij)Lieve woorden van mijn klanten

LEES DE VOLLEDIGE REVIEWS OP DE PAGINA 'REVIEWS"

" .... Door de extra kilo’s en bekkeninstabiliteit voelde ik me niet 100%, maar hier heeft Karen tot in het kleinste detail rekening mee gehouden: een klein krukje om af en toe uit te rusten, voldoende tijd zodat ik me rustig kon verplaatsen, korte afstanden tussen verschillende locaties, rekening houden met poses die voor mij (niet) comfortabel aanvoelen,…

Tijdens de shoot konden we gewoon onszelf zijn zonder ongemakkelijk te moeten poseren, het verliep allemaal zo natuurlijk dankzij de nuttige tips..."

Clara van Herwegen (1/2). ->

klanten review liefdevolle zwangerschapsfotografie op maat unieke locatie zwangerschapsshoot KarenVerheydenPhotography

Klik telkens op de + voor de meest gestelde vragen:

Mijn persoonlijke werkwijze

Persoonlijk en op maat werken is waar ik van hou. Zo nemen we voor jullie shoot al ruim de tijd om elkaar te leren kennen. Na het eerste contact vullen jullie een vragenlijst in zodat ik mij kan afstemmen op jullie noden en wensen tijdens jullie fotoshoot.

In tussentijd kan je bij mij ook altijd terecht voor hulp bij bijvoorbeeld je kledijkeuze of kan je een gratis videocall aanvragen.

Je ontvangt ook ruim voor je fotoshoot 2 zeer uitgebreide informatiebrochures die je helpen bij het voorbereiden van je fotoshoot.

We overlopen ook eventuele onzekerheden en wensen. Zo kan ik jullie optimaal begeleiden tijdens de shoot zelf zodat jullie stralend en helemaal zenn op de foto staan.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie vol zelfvertrouwen voor de camera staan.

Een shoot bij mij betekent ook een shoot waarbij ik zoveel mogelijk uit je handen neem in aanloop van de fotoshootdag.
(o.a door begeleiding bij kledijkeuze, een locatie op maat zoeken, checklist voor de dag zelf,...)

Ik fotografeer altijd in de natuur, met natuurlijke lichtinval en ik heb een voorliefde voor een golden hour. Mijn fotoshoots gaan daarom 's avonds door, wie weet krijgen we een prachtige golden hour.

Wat moet ik aan doen?

Comfort is belangrijk tijdens een zwangerschapsfotoshoot, dus het is verstandig om kleding te kiezen die comfortabel zit en je zwangere buik accentueert.

Om je hierbij verder te helpen, heb ik speciaal hiervoor een kledijbrochure gemaakt. Deze ontvang je bij je boeking.

Om hoelaat gaat de shoot (meestal) door?

Ik ben zowel in het weekend als in de week beschikbaar.

Het liefste fotografeer ik tijdens 'de gouden uurtjes', dat zijn de uren vlak voor zonsondergang. Tijdens deze uren heeft het daglicht een warme en zachte gloed en wordt er een mooi, natuurlijk licht gecreëerd dat perfect is voor fotografie.
(Natuurlijk hebben we het op voorhand niet voor te kiezen of er een golden hour is. )

Het precieze moment van het gouden uur verschilt per seizoen en locatie. Doorgaans start ik 2 uur voor zonsondergang. Het exacte tijdstip is ook afhankelijk van het weer. Om zeker gebruik te kunnen maken van voldoende licht is het belangrijk om op tijd te starten.

Ik hou het weer steeds nauw in de gaten vanaf de week voor je fotoshoot.

Geen tijdslimiet!

Ik hou niet van gehaaste shoots waarbij je de stress ziet opbouwen. We nemen samen rustig de tijd en ik pas mij aan aan jullie noden. Het is helemaal oké om een pauze te nemen en even uit te rusten op een bankje, wat te drinken, eten, plaspauze,...

De locaties die ikzelf in mijn aanbod heb, bevatten allemaal op zeer korte afstand een restaurant of brasserie, ook de parking is zo dicht mogelijk bij de shoot locatie.

Stress en tijdsdruk zijn woorden die niet bestaan tijdens mijn shoots, just relax and enjoy! Je leest het goed, ik werk nooit met een tijdslimiet.

Veiligheidsregel Best of Both pakket

Voor de veiligheid van jezelf en je baby, werk ik volgens het principe 1 extra helper per paard.

Als je tijdens je zwangerschap alleen op de foto gaat met je paard dan werk ik volgens het principe dat er 1 extra persoon meekomt voor je eigen veiligheid. Hoe meer extra paarden, hoe meer helpende handen. Zo wil ik de fotoshoot veilig houden, zodat jij volop kan genieten.

(De extra persoon hoeft niet zichtbaar te zijn op de foto's)

Spontaniteit icm begeleiding, geen 'Lach - Klik foto's'

Ik ga dus niet voor de “even lachen- klik’ foto’s, ik volg jullie flow en focus mij op de interactie die spontaan ontstaat.

Krijg je dan helemaal geen begeleiding?
Geen zorgen, ik help je zeker waar nodig met vb. jullie pose, kledij, geef je tips tijdens de shoot,….

Op voorhand ontvang je ook nog een uitgebreide infobrochure, mag je mij alles vragen.

Een hele fijne tip is om eens voor de spiegel bepaalde houdingen aan te nemen, te experimenteren met het leggen van je handen op en rond je buik. Dit zal je tijdens de fotoshoot zelfzekerder maken. Natuurlijk ben ik er ook om je hierbij te helpen.

Mijn fotografiestijl

Mijn stijl kenmerkt zich door het gebruik van warme kleuren, natuurlijke lichtinval, gevoelsmatige foto’s en een mooi kleurgebruik.

Het liefst fotografeer ik in de mooie natuur (ongeacht het seizoen). Ik fotografeer tijdens de avonduren om zo het meeste kans te maken op een golden hour.

Natuurlijk zal het startuur erg verschillen of we in de winter shooten of in het midden van de zomer. Grofweg kan je rekenen dat we 2 uur voor de schemering starten. Natuurlijk is dit ook erg afhankelijk van het weer en de locatie. Het startuur zal altijd voor de shoot besproken worden.

Nazorg fotoafdrukken

Vanuit je online persoonlijke, beveiligde galerij kies je jouw persoonlijke favorieten uit.

Daarbovenop krijg je van mij alvast binnen de 7 werkdagen 1 foto als sneak peek en kan je deze foto al gebruiken volgens de voorwaarden.
Elke foto die ik aflever wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Binnenkort beschikbaar:

Indien gewenst zorg ik ervoor dat jullie foto's ook in allerlei materialen/formaten afgedrukt worden.
Je kan bij mij dus ook steeds terecht voor hulp bij het bestellen van fotoafdrukken, wanddecoratie, albums enz.

Hiervoor werk ik samen met een professioneel foto vaklab. Ik zorg ervoor dat je bestelling helemaal naar wens is.

Je bent dit natuurlijk niet verplicht. Het grote voordeel van dit wel te doen, is dat ik je kan garanderen dat het kleurgebruik en de kwaliteit van de foto correct zal worden weergegeven.

Alle prints worden door mijzelf altijd eerst gecontroleerd of deze voldoen aan de kwaliteitsvoorwaarden. Verder kan ik je adviseren in het kiezen van een bepaald product. Dit neemt heel wat zorgen weg.

Locaties op maat

Ik fotografeer altijd buiten in de prachtige natuur en maak daarbij gebruik van het natuurlijk aanwezige licht.

Het lijkt misschien een hele opgave om jullie droomlocatie te vinden maar maak je hierover zeker geen zorgen. Ik bekijk samen met jullie wat een goede match is.

We gaan opzoek naar een fijne en liefst rustige locatie.
Dit kan zowel bij jullie in de omgeving doorgaan (vb. in een grote weide, bij een bomenrij,…) of in een natuurgebied naar jullie keuze (check zeker of er op deze locatie commercieel mag worden gefotografeerd zonder vergunning) of ik kan je een aantal fotolocaties voorstellen in mijn omgeving.

Per mail bezorg ik je graag, indien gewenst, een lijstje met leuke locaties.

Wat als het slecht weer is?

Er wordt bij een zwangerschapsshoot standaard een 2e backupdatum vastgelegd.

Mocht het onverwachts toch slecht weer zijn tijdens jullie shoot dan hebben we op deze manier meteen een 2e moment al ingepland zodat je snel terug voor de camera staat.

Beide datums worden standaard gereserveerd voor jullie.

Begrip en hulp bij onzekerheden of wensen

Door het samenvoegen van mijn studie en werk-ervaring als psychotherapeute en mijn rustige, zorgzame persoonlijkheid maakt dat ik je optimaal kan begeleiden voor en tijdens je fotoshoot.

Mijn missie is pas geslaagd wanneer jij ook inziet hoe prachtig en stralend je op de foto staat.

Verder heb ik engelengeduld en voel ik makkelijk aan hoe iemand zich voelt. Ik hecht er ook belang aan dat de partner zich ook op een comfortabele manier betrokken voelt tijdens de shoot.

Het kan zeker voorvallen tijdens je shoot dat ik je even laat meekijken via mijn camera. Dit doe ik bewust zodat we zeker nog op dezelfde lijn zitten en indien nodig kan er nog altijd worden bijgestuurd.

Boek tijdig (30 a 32 weken)

Ik wil je heel graag op de foto zetten met je zwangere buik maar hou er toch rekening mee dat je tegen het einde van je zwangerschap moeilijker te been zal zijn. Natuurlijk is niet elke zwangerschap hetzelfde. Het kan ook zijn dat je al vroeg heel mooi je buik draagt.
Om het aangenaam voor jezelf te houden hou ik mij aan volgende richtlijn:

Ik adviseer zelf om je fotoshoot rond 30 weken á maximum 32 weken te laten doorgaan.
Zo is er voldoende tijd voorzien voor de tot in de puntjes bewerkte foto's.

Neem dus zeker tijdig contact op.

Communication is key

Door tijdens de shoot te communiceren met je partner en
met mij als fotograaf, creëren we
een aangename en veilige setting.

Je kan me alles vragen tijdens je shoot, ik help je eventuele onzekerheden overwinnen. Verder vraag ik ook om altijd aan te geven als jij je bij een bepaalde pose niet comfortabel voelt.

Op voorhand vraag ik ook om een inspiratiealbum te maken voor je shoot. Door dit album krijg ik meer zicht op jullie wensen en verwachtingen.

Belangrijk om te weten is dat ik nooit iemand zijn werk namaak. In principe is dit al onmogelijk gezien elke fotograaf een andere stijl heeft.

We gebruiken het pinterest album ter inspiratie en zonodig kan ik aangeven wat haalbaar is en wat niet.

Jij en je partner, samen aan het genieten… Dat is waar we samen voor gaan tijdens jullie fotoshoot.

Het leuke is dat je zelf zal merken door echt bezig te zijn met je partner, jullie dynamiek, je mooie buik,... dat de spontane, niet geposeerde momenten vanzelf komen.

Laat dat nu net zijn waar ik tijdens een shoot van hou! Net die momenten maken bijzondere foto’s.

Gewoon jij en je partner, samen aan het genieten… dat is waar we samen voor gaan tijdens jullie shoot.

Als resultaat zie je al deze voorgaande
stappen terug in jullie foto’s: jullie zien jezelf terug, jullie eigenheid, jullie connectie waarbij zelfs geen woorden nodig zijn.

Foto's die zoveel meer dan foto's zijn. Of in de woorden van ~Anne Geddes~:

"The best images are the ones that retain their strength and impact over the years, regardless of the number of times they are viewed."

Ik voorzie het nodige fotoshoot materiaal

Bij een zwangerschapsshoot mogen jullie altijd leuke accessoires zoals sokjes, schoentjes, echo's enz. meenemen.

Indien je een zwangerschapsshoot hebt gepland met je paard: Bekijk dan zeker de pagina 'paardenfotografie' voor het nodige materiaal.

Verder zorg ik dat ik volledig shootklaar aanwezig ben op de plaats van afspraak.

Tijdens je fotoshoot zorg ik ervoor dat we de gekozen moodboards kunnen bekijken ter inspiratie. Dit is niet met de intentie om de poses te kopiëren maar wel als hulpmiddel voor jezelf. Aan de start van je fotoshoot kan ik zo heel visueel een bepaalde houding/beweging tonen. Uit ervaring merk ik dat dit meteen voor meer zelfvertrouwen zorgt.